A Nissan a 2024-es Tokiói Autószalonon

 

 

A 2024. márciusi Tokyo Auto Salon kiállításon lesz látható a Nissan Gen3-as autó, amely Japán első Formula E „Tokyo E-Prix”-én indul 2024 márciusában. A teljesen elektromos versenyautó mellé a Caravan, az X-Trail koncepcióváltozatai is csatlakoznak. Roox és March, valamint NISMO közúti autókínálat a testreszabás új világához.

Ezen kívül a Nissan Motorsports & Customization (NMC) két járművét is kiállítja az AUTECH.

A Tokyo Auto Salon 2024 a Makuhari Messe kiállításra kerül sor január 12-14. A Nissan standján a Nissan és a NISMO márkájú áruk is megtalálhatók lesznek.

 

Az esemény napján a standot és a talkshow-t élőben közvetítik a Nissan hivatalos YouTube-fiókján, a standot pedig interaktív kommunikáció révén osztják meg a rajongókkal. További részleteket amint elérhetővé válnak.

Nissan e-4ORCE 04 Formula E versenyautó

A Nissan e-4ORCE 04, a 2022 decemberében bemutatott harmadik generációs gép különlegesen lenyűgöző színben van bevonva, amely a Japánt szimbolizáló cseresznyevirág virágot jeleníti meg. A modell a Formula E bajnokság 2024 márciusára tervezett tokiói fordulóján indul.

 

 

 

 

 

 

 

 

Katasztrófavédelem Mobile-Hub

A karavánon alapuló katasztrófavédelmi mobil-központ modellt úgy alakították ki, hogy mobil támogatási központként szolgáljon katasztrófa idején. A szeptemberben bemutatott „hordozható akkumulátor a LEAF-től” több készlettel felszerelt modell célja, hogy biztosítsa a mentőkötelet és más megoldásokat kínáljon a katasztrófa sújtotta területeken.

 

 

 

 

X-Trail Crawler koncepció

Az eredeti X-Trail SUV-modellre épülő X-trail Crawler Concept megnövelt terepízzel és szívóssággal rendelkezik. A külső a meredek és durva terepen átfutó sziklamászás világát képviseli, a csomagtérben pedig az X-Trailben mindig is keresett eszközök találhatók.

Roox gerendák testreszabott koncepció

A júniusban bemutatott új Rooxon alapuló koncepciót a Beams japán divatház állította össze, amely különleges butikokat üzemeltet kiegészítők és egyéb cikkek számára. A sokoldalú farmerszövetet mind a belső, mind a külső dekorációhoz használják, hogy olyan jármű benyomását keltsék, amely mindenkiben kedvet kap egy körre. A BEAMS egyedi játékos megközelítése be van ágyazva a modellbe, lehetővé téve a járművezetők számára, hogy önmaguk lehessenek.

March – testreszabott koncepció

A March ez a testreszabott változata a használt autók ápolásának új módját fedezi fel. A 2023-as Tokiói Autószalonon bemutatott Cube Refreshed & Retro Concept nyomán a koncepció egy olyan járművet kutat, amely stílusosan és belső erővel kíséri a fiatalok életét, és amelyet egy cukrászra szabtak, példaként olyan fiatalokra, akik megtalálták hivatásukat.

X-Trail Autech Sports Spec Concept
Serena Autech Sports Spec Concept

Az Autech egy olyan márka, amely az NMC kidolgozottságát örökli, amely az egyedi autók széles skálájának gyártása során halmozódott fel, és sportos és fényűző érzéssel bővíti a stílust. A Serena Autech a sport és az osztály szellemét ötvözi, és többágyas rendszerrel van felszerelve. Az X-Trail Autech az X-Trailre épül. Mindkét koncepció tovább fokozza a luxus érzetét, lehetővé téve a lineáris, szórakoztató, sportos, kényelmes és stabil utazást a városi vezetéstől a hosszú útig. Az Autech prémium sportmárkanevet viselő koncepciók a legmagasabb szintű vezetési minőséget, valamint a belső és külső dizájnt követik.

Nissan GT-R NISMO

A márciusban bemutatott Nissan GT-R MY2024-ből a Nissan GT-R NISMO kerül bemutatásra. Ez a modell a GT-R történetének legmagasabb teljesítményét követi a maximális versenytechnológiával, polírozott aerodinamikával és hangolt felfüggesztéssel, miközben jobb kanyarteljesítményt nyújt a hozzáadott elülső mechanikus LSD-knek köszönhetően.

Fairlady Z NISMO

A Fairlady Z NISMO exkluzív aeroalkatrészekkel van felszerelve, és kizárólag a NISMO 420 LE-hez van hangolva, maximális nyomatéka 520 N・m (53,0 kgf・m). A jármű erőteljes gyorsítást és agilis váltást tesz lehetővé a jobb sebességváltási reakciónak és a tartósságnak köszönhetően.

Skyline NISMO

A Skyline NISMO-t a tökéletes GT autónak fejlesztették ki. A gyorsabb, kényelmesebb és nyugodt vezetés érdekében a Skyline NISMO egyesíti az aerodinamikát és az alváztechnológiákat, amelyek a NISMO egyedülálló versenytechnológiáját használják fel. Miközben kifejezi a múltkori Skyline erejét, a nagy teljesítményű szedán alacsony és széles kiállása erőteljes megjelenést kölcsönöz neki, a NISMO-specifikus motor és a gyorsulás hangolása pedig olyan menetteljesítményt és megjelenést ért el, amely a Skyline GT csúcspontja.