Értékesítés

Heves megye rádiója

Egerben a 101.3 MHz-en fogható a város legnagyobb múltra visszatekintő, 100%-ig helyi tulajdonú kereskedelmi rádiója, ahol 2017 óta hallgatóak a Rádió 1 népszerű műsorai. 2018. október 1-től Gyöngyösön a 101.7 MHz-en és Hatvanban a 87.9 MHz-en is elindult a Rádió 1, így a Starbox Média Kft. egész Heves megyét ellátja friss, helyi információkkal a kedvelt Rádió 1-es műsorok és műsorvezetők társaságában.

A hallgatók a helyi műsorokon túl nálunk élvezhetik Sebestyén Balázsék reggeli showját; az ország elsőszámú délutáni műsorát, a Cooky Show-t; valamint esténként a legnépszerűbb hazai DJ-k mixműsorait!

Adásunk Eger, Gyöngyös, Hatvan, Mezőkövesd, Füzesabony, Gödöllő városában, a Jászság jelentős részén, az M3-as autópályán közel 110 km-en keresztül és a környező településeken fogható. Vételkörzetünkben kb. 350 - 500 ezer ember él, Heves megye mellett Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megye egyes részein is hallhatóak vagyunk, emellett a T-Home IPTV programkínálatában szerte az országban és természetesen az interneten.

Rádiónk a hallgatottsági mérésekben évek óta rendre előkelő pozíciót foglal el. Ez annak köszönhető, hogy csak a legjobb zenéket játsszuk, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak erősítik csapatunkat, akik már hajnal 5-től egészen 18 óráig a legfrissebb aktuális helyi információkat közvetítik a hallgatóink felé.

Hallgatóink széles körének köszönhetően, minden hirdetőnknek tudunk olyan reklámidőpontot biztosítani, ahol üzenete eljut a kívánt célcsoporthoz!

Négy érv, hogy miért érdemes a Rádió 1 Heves megye frekvenciáin hirdetni:

  1. A hallás útján szerzett információnak kb. 20%-a rögzül, szemben az olvasott információ 10%-ával szemben.
  2. A nyomtatott és televíziós hirdetésekhez képest a rádiós spotok gyártási és közzétételi költsége alacsony.
  3. A rádiós hirdetés könnyen és rövid idő alatt változtatható.
  4. A rádiós spot kiválóan alkalmas az utazó közönség elérésére

 

 

A weboldal tulajdonosa:

Starbox Média  Kft.

Székhely: 3300 Eger Trinitárius utca 1.

Levelezési cím: 3300 Eger Trinitárius utca 1.

Weboldal: www.radio1hevesmegye.hu

E-mail: hevesmegye″kukac”radio1.hu

Telefonszámunk: 06-36-410-450