Műsorok

Magyarország leghallgatottabb reggeli műsora a Rádió 1-en!

A Rádió 1-en délután 5-8-ig, hétfőtől szombatig hallható a Cooky Show!

Minden este 8-9-ig a világ legjelentősebb slágerlistáiból válogatnak, minden nap más ország, különböző stílusú igazi mai slágerei szólnak a Top 40-ben, a mikrofonoknál Bárány Attila, Hamvai P.G. és DJ Junior.

Este 9 és 10 óra között a Disco’s Hit DJ-k – Bárány Attila, DJ Junior és Hamvai P.G. – mixei szólnak a Rádió 1-en!

Lotfi Begi egy igazi zenei alkimista. Kipróbálta már magát a négynegyedek minden válfajában, a nu disco-tól a deep house-on át egészen a techno-ig. Zenéi hol Carl Cox lemeztáskájában landoltak, hol pedig a a mahasz lista első helyét bérelték ki.

Bricklake minden kedden este 10-től éjfélig pörgeti a lemezeket a DJ Factoryben ben, a Rádió 1 – en.

A Loving Arms tagjaival szerda esténként 10-től éjfélig a DJ Factoryben találkozhatsz. Ebben a két órában a legújabb szexi zenéket, a legfrissebb future house és club house dalokat, mixeket hallhatod.

Newik pörgeti fel a csütörtök estéteket este 10-től éjfélig a Rádió 1-en, a DJ Factoryben.

Metzker Viktória péntek esténként 10-től éjfélig a DJ Factoryben a hét újdonságaival, a legfrissebb EDM mixekkel, a nyár igazi mai slágereivel várja a hallgatókat.

Minden szombaton háromtól…

Purebeat szombat este 10-től 11-ig a Saturday Night Factoryban hallható.

“Mixeim stílusa elég széles skálán mozognak, a Deep House-tól egészen a Minimal-ig megtalálhatjátok a kedvenceiket. Szóval nincs más dolgotok, csak hallgatni a Rádió 1-et, ahol csak igazi mai sláger megy.”

ANDRO szombat esténként 11-től éjfélig várja a hallgatóinkat a Saturday Night Factoryban a hét újdonságaival, a legfrissebb EDM mixekkel, a nyár igazi mai slágereivel.

A house zene királya 1 órán keresztül pörgeti a világ legújabb és legmenőbb dance és house zenéit – szombat esténként 9-től Tommyboy a Rádió 1-en!

Revolution mixeit a fekete zenei stílusok határozzák meg: a HIP HOP, R’N’B, REGGAE vagy akár a POP zene, és mindezek mellett szívesen kacérkodik az új stílusokkal.