Értékesítés

Eger rádiója

Egerben a 101.3 MHz-en fogható a város legnagyobb múltra visszatekintő, 100%-ig helyi tulajdonú kereskedelmi rádiója, ahol 2017 óta hallgatóak a Rádió 1 népszerű műsorai.

A hallgatók a helyi műsorokon túl nálunk élvezhetik Sebestyén Balázsék reggeli showját; valamint esténként a legnépszerűbb hazai DJ-k mixműsorait!

Adásunk Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, az M3-as autópálya egy részén és a környező településeken fogható. Vételkörzetünkben kb. 150 ezer ember él, emellett a T-Home IPTV programkínálatában szerte az országban és természetesen az interneten is hallgathatóak vagyunk.

Rádiónk a hallgatottsági mérésekben évek óta rendre előkelő pozíciót foglal el. Ez annak köszönhető, hogy csak a legjobb zenéket játsszuk, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak erősítik csapatunkat, akik már hajnal 5-től egészen 18 óráig a legfrissebb aktuális helyi információkat közvetítik a hallgatóink felé.

Hallgatóink széles körének köszönhetően, minden hirdetőnknek tudunk olyan reklámidőpontot biztosítani, ahol üzenete eljut a kívánt célcsoporthoz!

Négy érv, hogy miért érdemes a Rádió 1 Eger frekvenciáján hirdetni:

  1. A hallás útján szerzett információnak kb. 20%-a rögzül, szemben az olvasott információ 10%-ával szemben.
  2. A nyomtatott és televíziós hirdetésekhez képest a rádiós spotok gyártási és közzétételi költsége alacsony.
  3. A rádiós hirdetés könnyen és rövid idő alatt változtatható.
  4. A rádiós spot kiválóan alkalmas az utazó közönség elérésére

 

 

 

A weboldal tulajdonosa:
Starbox Média  Kft.
Székhely: 3300 Eger Trinitárius utca 1.
Levelezési cím: 3300 Eger Trinitárius utca 1.
Weboldal: www.radio1eger.hu
E-mail: eger″kukac”radio1.hu
Telefonszámunk: 06-36-410-450