Hölgyekkel, Egerrel, fákkal és selfikkel ünnepli 5 éves szülinapját a Can-Am Ryker

2024-ben lesz 5 esztendős a Can-Am  (www-brp.com) legfiatalabb brandje, a Ryker, az autózás biztonságát és stabilitását, a motorozás szabadság élményével összekapcsolódó háromkerekű, amelynek 900-as Rotax motorja kellő erőtartalékkal rendelkezik hosszabb országúti és autópályán közlekedéshez is. 

 

A "szülinapot" a hazai importőr, Jet Power Hungary Kft. (www.jetpower.hu)  különleges akciókkal teszi emlékezetessé. 

 

- A Ryker egyik különlegessége, hogy a világon a legnépszerűbb jármű a hölgyek körében, vagyis a vásárlók között óriási arányban találjuk meg a gyengébb nem kellőképpen vagány képviselőit - fogalmaz Tóth Árpád kereskedelmi igazgató, aki szomorúan hozzáteszi: Magyarországon sajnos még mindig van egy komoly akadálya Ryker-ek nagyobb arányú népszerűségének. Ez pedig az, hogy egy Európai Uniós jogszabály honosításának késése miatt, Európában egyedülálló módon ezt a járművet itthon nem lehete, B, vagyis autóvezetői jogosítvánnyal vezetni. 

- Paradox, de van olyan ügyfelünk, aki motorjogsi híján, csak az osztrák határtól vezeti Rykerét, viszont onnan már fél Európát bejárta vele - autójogsival - balesetmentesen - fogalmaz Tóth Árpád, aki szerint szintén erős érv a Ryker mellett, hogy "legdrágább", kissé emelt hasmagasságú és földutakon is élvezetes közlekedést nyújtó "Rally" változata sem éri el a tizenötezer eurós vételárat, így a Can-Am Ryker a világ egyik legelérhetőbb árú minőségi különce díjra is jó eséllyel pályázhatna. 

 

Tóth Árpád elmondta: a szezont a budapesti UNIX AMTS Autómobil és Tuning Show-n kezdik, ahol - hölgyeknek - fotó és szelfiversenyt hirdetnek az ott kiállított Ryker-el. 

Aki a legötletesebb, legnépszerűbb fotókat készíti, vagy készítteti el magáról, és ezt meg is osztja a közösségi médiában, az a Can-Am egyre népszerűbb ruha és kiegészítő kollekciójából választhat majd magának ajándékot. 

Ezt követően, április 22-én, a Föld Napján, az ötéves Ryker jelenlétében öt őshonos facsemete elültetésével üzen majd még újra az importőr, Jet Power Hungary Kft., hogy határozottan elkötelezett a fenntarthatóság és a természet védelme mellett. 

Nyáron, a Balatonon, Siófokon a Hajóállomáson, valamint hazánk egyik legnépszerűbb, és legcsodálatosabb turisztikai célállomásának számító Egerben, annak is a központjában, a Dobó téren mutatja meg magát a Ryker. Ezeken a helyszíneken szintén arra biztatjuk majd a hölgyeket, tinédzserektől a nagymamákig, minden korosztályt, hogy készítessen valakivel fotót, vagy csináljon maga selfit a Rykerrel, a háttérben a Balatonnal és az Egri Várral, mi pedig a legjobb kompozíciókat ismét Can-Am termékekkel díjazzuk majd - meséli a kereskedelmi igazgató, aki azt is elárulta: végül, de legkevésbé sem utolsó sorban, öt közismert magyar hölgynek szeretnének felajánlani egy-egy teszt lehetőséget, akik között immáron bizonyosan lesz női motoros szakújságíró, vízilabdázó, kézilabdázó, de tévés és tudós is. 

- "Az ő személyükön keresztül szeretnénk majd bemutatni a Ryker nem csak külsőleg színes, sokoldalú egyéniségét, és azt, hogy ez a zseniális kis jármű milyen jól áll mindenkinek, és mennyire segít még egyedibbé varázsolni bárkit" - fogalmaz Tóth Árpád, aki kereskedelmi szempontból nehéz évet jósol 2024-re, amelyet viszont szerinte egy újabb konjunktúra követ majd a gépjárműiparban.