Kompakt méret, nagy teljesítmény: a Piaggio kisteherautók titka

 

A városi közlekedés manapság egyre több kihívást tartogat. Ha mindehhez még hozzájön a munkavégzés is, a vele együtt járó megoldandó helyzetekkel, mint például praktikus parkolás, könnyű navigálás, akkor pláne nem egyszerű a szituáció. Még jó, hogy mindennek ellenére létezik olyan gépjármű, ami minden elvárásnak megfelel, sőt többet is kínál annál.

 

 

Mik azok az előnyök, amik még a munka hatékonyságát is pozitívan befolyásolják?

Nem nehéz belátni, hogy a komfortos vezetési élmény hozzájárulhat a jobb munkakedvhez és a nagyobb teljesítményhez. Vagyis egyszerre több fronton is érzékelhetőek a változások, amik egy minden szempontból ideális kisteherautó érkezésével együtt járnak. De melyek a legnagyobb jelentőséggel bíró előnyök a Piaggio esetén?

Hol is kezdjük? Nem egyszerű feladat eldönteni, melyik az a tulajdonság, ami a legtöbbet nyom a latba. A kompakt méret mindenképpen az elsők között szerepel. Hiszen ilyen módon a városi navigálás egyszerűbbé válhat. A kis, keskeny, labirintusszerű utcákban nem kell beszorulástól tartani, és az egyre kaotikusabb parkolási helyzetek is könnyen orvosolhatóak. A kompaktság, azonban nem szabhat határt a teljesítménynek, így ez az a jármű, ami nemcsak a belvárosban hajtható eredményesen, hanem városon kívül is. Ez különösen kis távolságú áruszállításnál aranyat ér.

 

 

Mi újság a környezetvédelemmel?

A környezetbarát kialakítás napjainkban egyre komolyabb figyelmet kap, és egyre többször merül fel, mint valós elvárás. Ez nem pusztán a személyautók éráját érinti, sőt. Igazság szerint az áruszállítás területén főleg hangsúlyos a környezetvédelem támogatása, azaz az olyan feltételek megteremtése, amik hozzájárulhatnak a környezet hathatós megóvásához. S íme, ez a következő jó hír, ugyanis a Piaggio tervezői nem adták alább a csúcsnál, a kisteherautó nem elég, hogy maximális teljesítményen pörög, kompakt és kezes, még környezetbarát is egyben.

A fenntartási költségek mindennek köszönhetően határozottan alacsonyak, ezáltal, bár egy új autó beszerzése nem csekély kiadás, mégis hosszú távon sokkal inkább többszörösen is megtérülő befektetés. Befektetés a hatékonyabb, eredményesebb, gondmentesebb munkavégzésbe, befektetés a zöldebb jövőbe. Összegezve: kétségtelenül tudatos választás.

Mennyire variálhatóak a paraméterek?

Ez az a gépjármű, ami nagyjából 1400 változatban vásárolható meg, így nyugodtan kijelenthető, hogy a tulajdonságok variálhatósága izgalmas kombinációk létrehozásához vezethet. Hogy mit jelent mindez a gyakorlatban? A teljesség igénye nélkül a következőket: négyféle alváz (rövid vagy hosszú tengelytáv, szimpla vagy dupla kerék), különféle motorok, felszereltségi szintek, platótípusok és ötféle szín.

Magyarul nem túlzás azt állítani, hogy mindenki a saját, egyéni igényeire, a céggel kapcsolatos releváns tényezőkre hangolhatja a döntését, ami így ténylegesen száz százalékban azt hozza, ami a maximumot nyújtja minden egyes nap, és nem pusztán a kilométerek, a fogyasztás, a kényelem tekintetében, hanem az elégedettséget illetően is.