„Zöldebb Egerért! – Fogadj Örökbe egy fát!”

 A korábbi évek sikere alapján ismét útjára indul a „Zöldebb Egerért! – Fogadj Örökbe egy fát!” program, melynek célja, hogy az egri lakókat, lakóközösségeket ösztönözzék a környezetükben lévő fák, fás szárú növények ültetésére, gondozására. 
Az igényléseket 2024. április 7-ig az ultessegyfat[at]ph.eger[dot]hu e-mail címre várják, melyeket a rendelkezésre álló pénzügyi keret erejéig tudják teljesíteni. 
 Kérik, hogy levelükben tüntessék fel a lakóközösség/kérelmező nevét, címét, telefonszámát, az igényelt növény darabszámát, valamint azt a helyszínt, ahová a növényt szeretnék elhelyezni. Amennyiben konkrét növényfaj, növényfajta igényük van, kérjük a jelentkezés során azt is jelöljék meg. Az igények elbírálásakor megvizsgálják, hogy a kért növényanyag a megjelölt helyszínre a rendelkezésre álló élettér, közművek, épületek figyelembe vételével elültethető-e. 
A növények beszerzését és kiszállítását az Önkormányzat vállalja, az ültetés és további gondozás az igénylő lakó vagy lakóközösség feladata.-tudatta az Önkormányzat.

Oszd meg ezt a cikket!