ÚJ FÉNYEZÉSSEL ÉRKEZIK AZ ADV350, FRISSÜL A FORZA 125 ÉS A FORZA 350 IS

 

 

 

A Honda három legnépszerűbb európia modellje feltűnő, vadonatúj színekben fogja az öreg kontinens városait róni. A 2022-ben bemutatott ADV350 strapabíróságot, megbízhatóságot sugároz és éppoly kalandmotoros megjelenésű, mint közeli rokona, az X-ADV, ugyanakkor kifinomult, végtelenül praktikus, akárcsak a nagyrobogók. A 2024-es modellévű Honda ADV350 Matt Coal Black Metallic, Pearl Falcon Gray, Matt Pearl Cool White és Matt Pearl Pacific Blue színekben kerül a hazai márkakereskedésekbe.

 

 

A Forza 125 – amelyből 2015-ös bevezetése óta több mint 115 000 darabot értékesítettek – palettáján megjeleink egy vadonatúj szín a Pearl Sienna Red (gyöngyházfényű piros) a tavaly bevezettett, így már a jól ismert és kedvelt Matt Cynos Gray Metallic, Pearl Falcon Gray és a Matt Pearl Pacific Blue mellett. A Forza 125 Special Edition igazán elbűvölő. Feltűnő, metálszürke (Matt Cynos Gray Metallic) fényezésének aprólékosan kidolgozott, eltérő színű részletek adnak kontrasztot: a kerekek, az ülésvarrások, a műszerkeretek és a logók egyaránt pirosban pompáznak, a lábtartói fekete bevonatot kaptak és rozsdamentes borítást szereltek rá.

 

 

 

A Forza 350-ből több mint 73 000 darabot adtak el azóta, hogy 2013-ban Forza 300 néven megjelent Európában. Jövőre a vadonatúj Pearl Nightstar Black és Matt Pearl Cool White fényezések csatlakoznak a Matt Pearl Pacific Blue (amely új fekete kerekekkel érkezik), a Matt Cynos Gray Metallic és a Pearl Falcon Gray színekhez.

Oszd meg ezt a cikket!