Társasházi sormunkaterv

 Erre az évre is elkészítette és elérhetővé tette a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve a társasházi sormunkatervét, amelyből megtudható, hogy 2024-ben mikor érkezik hozzánk a kéményseprő. A Heves Vármegyei  társasházi sormunkaterv elérhető a kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/ oldalon. (Katasztrófavédelem.hu)

 Ez alapján vármegyénkben már januárban becsengethet a szakember hét településen: Adácson, Egerszalókon, Demjénben, Gyöngyöshalászon, Nagyrédén, Parádon, Parádsasváron. A többi településre az alábbi sormunkaterv alapján érkezik a léményseprő.Az ingyenes kéményseprés megrendelése is egyszerű, online mindössze néhány kattintás. 
 Az egylakásos ingatlanokba (családi házak és a társasházzá nem alakult többlakásos ingatlanok) nem megy kérés nélkül a kéményseprő. 2018-től szűnt meg az ingatlanok kötelező kéményellenőrzése, azóta a tulajdonos feladata, hogy megrendelje a szolgáltatást. Nagy könnyebbség, hogy az ellenőrzés időpontját magunk választhatjuk meg-írja a heol.hu összefoglalója.
 

Oszd meg ezt a cikket!