Munkálatok, terelések

 Az Útinform szerdai tájékoztatása szerint az M3-as autópályán, Nagyfüged térségében burkolatfelújítási munkák zajlanak. A 90-es és a 101-es kilométer között a főváros felé tartó oldalt felújítják, a forgalmat a leállósávra és a szemközti oldal belső sávjára terelik, -  Vásárosnamény felé - a külső és a leálló sáv járható. A Kisasszonytér pihenő egyik oldalon sem használható.
 Beszámoltak arról is, hogy a 3-as főúton burkolatot javítanak a karácsondi elágazás környékén. Napközben a 92-es és a 93-as kilométer között félpályán, jelzőőrös irányítás mellett haladhat majd a forgalom. Ludas társégében pedig, a 100-as kilométernél a légkábeleket cserélik. Hétköznapokon időszakosan jelzőőrök irányítják a forgalmat.
 A 25-ös főúton, Eger belterületén csomópontot építenek. A 13-es kilométernél a fél útpályát lezárták. Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es kilométerek között tart még a burkolatfelújítás. A főutat lezárták, a forgalmat továbbra is közeli alsóbbrendű utakon terelik el. (heol.hu)
 

Oszd meg ezt a cikket!