Minden kategóriát lefed a Yamaha 2024-es kínálata

 

 

 

 

 

 

 

Következő generációs MT-09 és MT-09 SP, új XSR900 GP, Ténéré 700 Extreme és a vadonatúj RayZR városi robogó, valamint egy sor élénk új motorkerékpár- és robogószín.

A Yamaha 2024-es kínálata a legszélesebb modellválasztékot kínálja Európa motor- és robogósai számára, minden kategóriát lefedve. A Genichi Kawakami által 1955-ben alapított Yamaha Motor Company olyan innovatív és kifizetődő gépek megalkotására összpontosított, amelyek célja, hogy a KANDO-t kínálják ügyfelei számára – a mély elégedettség és intenzív izgalom belső érzése, amikor valami kivételes értékű, minőségi és teljesítményű dologgal találkoznak.

 

A cég inspiráló FEEL termékcsaládjától az izgalmas RACE modellekig és a stílusos MOVE robogókig minden Yamaha sokkal több, mint alkatrészeinek összege. A Yamaha motorkerékpárok és robogók olyan emberek által alkottak, terveztek és gyártottak, akiknek igazi szenvedélye van tevékenységüknek.

 

 

A cég inspiráló FEEL termékcsaládjától az izgalmas RACE modellekig és a stílusos MOVE robogókig minden Yamaha sokkal több, mint alkatrészeinek összege. A Yamaha motorkerékpárok és robogók olyan emberek által alkottak, terveztek és gyártottak, akiknek igazi szenvedélye van tevékenységüknek.

Hyper Naked

 

Egy évtizeddel ezelőtt a Yamaha a tokiói földalatti motoros mozgalomból – a Japán sötét oldalából – merített ihletet, és megalkotta az eredeti MT-09-et. És attól a naptól kezdve a Yamaha Hyper Naked modelljei uralják környezetüket. Atletikus karosszériájukkal, szupersport ihletésű motor- és futómű-kialakításukkal, valamint fejlett elektronikai technológiáikkal az agresszív stílusú MT termékcsalád a szándék végső kinyilvánítása, amely lehetővé teszi, hogy minden korosztály és tapasztalattal rendelkező motorosok valódi ízelítőt kapjanak Japán sötét oldaláról.

Kaland

A Yamaha jelentős szereplő a kalandvilágban, mióta az XT500 megnyerte az első párizsi versenyt Dakar Rally. 40 évvel ezelőtt a legelső Ténéré a világutazás új korszakát nyitotta meg minden versenyző számára, aki túl akart lépni a Next Horizonon – a legújabb Ténéré 700 sorozat pedig A 2024-ben elérhető Ténéré 700 Extreme és Ténéré 700 Explore modellek.

Sportörökség

Az ikonikus színekkel és gyönyörűen megformált karosszériával rendelkező Yamaha Sport Heritage kerékpárok megragadják a Yamaha néhány legendás történelmi gépének valódi szellemiségét a múltból. A legújabb motor- és alvázkialakítással, valamint kifinomult elektronikus vezérlési technológiával felszerelt XSR modellek valóban egyedülálló vezetési élményt nyújtanak, amely soha nem hagyja el, hogy felgyorsítsa a szívverést. Az új XSR900 GP a Yamaha fényes versenymúltjának igazi megtestesülése, ikonikus megjelenésével az 1980-as évek Grand Prix motorjaira emlékeztet, és az osztály legfejlettebb technológiájával párosul.

Sport Touring

A nagy nyomatékú, keresztsíkú motorok által hajtott Yamaha Sport Touring modellek az ergonomikus alvázkialakítással és szélálló burkolatokkal rendelkeznek, a transzkontinentális túráktól kezdve a hétvégéken át a napi ingázásig. Alapfelszereltségként felszerelt csomagokkal rendelhető a GT modelleken.

Szupersport

Egyetlen más gyártó sem kínál ilyen teljes körű prémium Supersport gépeket. Az 1000 köbcentis R1M-től és az R1-től a 125 köbcentis R125-ig minden modellben a Yamaha verseny DNS-e fut át, így minden R-sorozatú gép készen áll a legizgalmasabb vezetési élmény nyújtására. Az utcai legális modellek mellett a kínálatban olyan speciális versenygépek is megtalálhatók, mint az R1 GYTR, R6 GYTR és R6 RACE modellek, amelyeket kizárólag versenyzésre és pályanapi használatra fejlesztettek ki.

Sport Scooter

A Yamaha dinamikus MAX sorozata a sportrobogók világának legsikeresebb termékcsaládja. Az egész 2001-ben kezdődött az ikonikus Yamaha TMAX-szal, egy igazán figyelemreméltó géppel, amely két évtizeddel ezelőtt teljesen átalakította a piacot azáltal, hogy motorkerékpáros teljesítményt és kezelhetőséget kínál a robogó egyszerűségével és kényelmével. Aztán 2006-ban az eredeti XMAX modellek teljesen új piacot nyitottak meg, és vásárlók ezreit mutatták be a szórakoztató, stílusos és gazdaságos ingázási móddal – a hétvégi dinamikus és sportos szabadidő-lovaglás lehetőségével.

Mindenki számára a végső vezetési élményt kínálva, miközben a tulajdonjog páratlan büszkeségét inspirálja, a legújabb csatlakoztatott MAX termékcsalád az elmúlt évek egyik legnagyobb előrelépését jelenti a Yamaha Sport Scooter tervezésében.

 

 

2024-ben minden Sport Scooters modell egy új színben és egy további színben is elérhető lesz.

Városi mobilitás

Új RayZR belépő szintű 125 köbcentis robogó

A RayZR könnyű és megfizethető választás a belépő szintű ingázók számára, akik megbízhatóságot, egyszerűséget, sportos megjelenést és alacsony árat keresnek városi közlekedésükhöz. A dinamikus motorkerékpár-stílusú karosszériakialakítással ezt az ár-érték arányú robogót egy gazdaságos, 125 köbcentis Euro 5 Blue Core motor hajtja, speciális elektromos Power Assist rendszerrel a gyorsabb gyorsulás érdekében.

A mindössze 99 kg súlyú – így a Yamaha legkönnyebb robogója – a RayZR agilis előadó a nyüzsgő városi forgalomban, és az ülés alatti tárolórekeszben sisak* vagy bevásárlótáska is elfér. A RayZR környezetbarát Start & Stop rendszere automatikusan leállítja a motort, amikor a robogó megáll közlekedési lámpánál vagy csomópontnál, így akár 4%-kal is javítható az üzemanyag-fogyasztás – az innovatív, új Smart Motor generátor pedig rendkívül csendes motorindítást biztosít

 

 

A Yamaha híres megbízhatóságával és széles kereskedői hálózatával rendelkező RayZR egy versenyképes árú, 125 köbcentis robogó, amely lehetőséget ad a városi versenyzőknek, hogy olyan prémium márkát vásároljanak, ahol a nyugalom alapfelszereltség.

 

A RayZR 2024 márciusától lesz elérhető a Yamaha márkakereskedőknél. Kérjük, forduljon országos Yamaha sajtóügyeleteséhez a helyi árakkal kapcsolatos további információkért.

Városi mobilitás

A városban való közlekedés könnyebb és élvezetesebb a Yamaha Urban Mobility robogóval. A Yamaha Urban Mobility termékcsaládja valóban változatos kínálattal, amely 125-300 köbcentiméter közötti 2- és 3-kerekű modelleket, valamint elektromos robogót tartalmaz, a Yamaha Urban Mobility termékcsaládja sokféle életstílust és ízlést kielégít.

A Tricity (300 köbcentiméter/125 köbcentis) háromkerekű motorkerékpárok fokozott magabiztosságot kölcsönöznek vizes vagy göröngyös útfelületen, így ideálisak új versenyzők számára – a Tricity 300 pedig számos országban vezethető B típusú autós jogosítvánnyal. A A legkeresettebb NMAX 125, a könnyen vezethető D’elight-tal és az elektromos NEO-val együtt a Yamaha továbbra is a legjobb alternatív közlekedési megoldásokat kínálja a város számára.

 

 

 

 

2024-ben az összes városi mobilitási modell egy vagy több új színben elérhető lesz, kivéve az NMAX 125-öt és a NEO-kat, amelyeknél minden szín megmarad.

Oszd meg ezt a cikket!