Menő elektromos újdonságokat mutatott be a NIU

 

A NIU Technologies, a világ vezető elektromos kétkerekű járműmárkája bejelentette az XQi3 elektromos endúró/cross és az SQi light moped piacra bocsátását, valamint a régen várt, nagyteljesítményű RQi elektromos motorkerékpár megjelenését.

 

 

A NIU XQi3 elektromos endúró/cross azoknak készült, akik a felfedezés kalandjára születtek. A rögös ösvényektől a városi utcákig a minden terepen otthonos XQi3 tiszta szabadságot kínál. Nagy teljesítményű, 72v32Ah-s LG lítium-ion akkumulátorral szerelték fel és a motor akár 8000 W-ot is lead az Ultra-Boost funkcióval, azzal a beépített üzemmóddal, amely szükség esetén extra teljesítményt biztosít.

SQi Moped: Futurisztikus formatervével és 2023-as RedDot dizájn díjával az SQi új mércét állít fel a light mopedek számára. Az akár 45 km/órás sebességet, 95 km-es hatótávolságot és 400 W névleges teljesítményt elérő SQi-t úgy tervezték, hogy kiemelkedj vele a tömegből, miközben izgalmas utazást biztosít a városi ingázáshoz. Az SQi várhatóan 2024-ben lesz elérhető.

Az RQi egy tisztán elektromos, nagy teljesítményű városi motorkerékpár, ahol a szenvedély, a formaterv és az intelligens megoldások találkoznak. Lenyűgöző teljesítményével, 100 km/óra feletti végsebességével, 18000 W maximális teljesítményével, kettős, kivehető 72 V-os 36 Ah-s akkumulátorával és ABS fékjeivel az RQi az izgalmas városi utazásokhoz készült. Az RQi várhatóan 2024. első negyedévétől lesz elérhető a NIU márkaképviseletekben és a viszonteladóknál Európában, ára várhatóan 7.999 eurótól indul.

A szervizállomásokat, sharing közösségi rendszereket és az e-robogó flottát igénylő vállalkozásokat célzó NIUswap akkumulátorcsere állomás lehetővé teszi a motorosok számára, hogy másodpercek alatt kicseréljék akkumulátoraikat, így kiküszöbölhető a holtidő. A rugalmas akkumulátor-előfizetési csomagokkal már előzetesen csökkenthető az utazás költsége, és kényelmesebbé tehető a közlekedés.

Oszd meg ezt a cikket!