KiberNinja véd

 KiberNinja védi ezentúl az internetes, elsősorban banki csalásokra szakosodott bűnözőktől a Hevesben élőket. Dr. Berndt-Iványi Judit bűnmegelőzési alosztályvezető mutatta be a nindzsát, aki most jó eséllyel valamennyi bankban, de még a kormányablakokban, iskolákban is igyekszik felvértezni az arrajárókat a csalókkal szemben.
"A KiberNinja ott lesz valamennyi plakátunkon, szóróanyagunkon, s szeretnénk, ha minél szélesebb körben ismertté válna nem csak ő, hanem az üzenetek, amelyeket általa szeretnénk minél többekhez eljuttatni.  „Hevesen véd a KiberNinja, a kibertér harcosa!”. Reméljük ezt a szlogent hamarosan minden ember ismerni fogja!"-mondta el a heol.hu-nak.
 Az üzenetek;  Ne vedd át a csomagot, ha nem bizonyosodtál meg róla, hogy te rendelted! Soha ne nyisd meg a bank webhelyét e-mailben, sms-ben, vagy egyéb üzenetben található hivatkozásra kattintva! Legyen gyanús, ha telefonon, e-mailben, sms-ben kérik az internetbanki bejelentkezéshez szükséges jelszabadat, PIN-kódodat!-tette hozzá dr. Berndt-Iványi Judit, bűnmegelőzési alosztályvezető.
 

Oszd meg ezt a cikket!