Kabrió Audit nyerhetsz a 2024-es AMTS-en

 

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az UNIX – Autó, Motor és Tuning Show-n! 2024-es választásunk egyszerre kedvez a sportosabb stílus kedvelőinek, de azoknak is, akik akár hétköznapi használatra vennének egy mutatós járművet: fődíjunk ezúttal egy impozáns kabrió!

A sztori pedig már most is igen hosszú: 2014-ben VW EOS kabriót2015-ben Volkswagen Sciroccót2016-ban BMW Z4 Roadster sorsoltunk ki, majd ezt követte két Audi TT: 2017-ben egy kabrió2018-ban pedig egy kupé. A sort egy vérbeli amerikai vas folytatta 2019-ben, egy ötödik generációs Ford Mustang Coupé személyében, majd következett az Online Edition keretei között kisorsolt Porsche Boxster S, és őt követte az első brit gyártmányú építés, a Mini Cooper Coupé, majd az első japán, a Mazda MX-5 NC roadster, tavaly pedig az első családi építésünk, a SEAT Leon FR ST.

 

 

 

 

A 2024-as fődíj pedig nem más, mint egy Audi A5 Cabrio, melyet a kiskunfélegyházi, nagy múltú használtautó kereskedés, a VAN AUTO kínálatából szereztünk be. A sportos, gyárilag S-line kiegészítőkkel felszerelt, kívül-belül patika állapotú kabriót 170 lóerős, 1.8 TFSI erőforrás hajtja.

 

 

 

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az UNIX-AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik és mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt alakítjuk át a gépet! 

Az átépítésre idén is a Westend bevásárlóközpont szívében felállított standon kerül sor, 2024. február 2-7. között. Hogy pontosan milyen módosításokat kap az autó, hamarosan megtalálod híreink között!

 

 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Az átépített Audi A5 pedig a 2024-es UNIX-AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra – addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

MIT KELL TENNED, HA MEG AKAROD NYERNI AZ AUDI A5 CABRIO-T?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Vegyél teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP jegyet az UNIX-AMTS 2024-re (1)), akár online elővételben, akár a rendezvény nyitva tartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket (2) legkésőbb március 19-én 12:00 óráig, melyen
    a. Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
    b. Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel 2024. március 24-én 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az UNIX-AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!

(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt, teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt. A nyereményszelvényt itt tudod kitölteni!
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod – a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye, nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2024. március 24-én 16 órai kezdettel a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

MIKOR LESZ 2024-BEN AMTS?

2024-ben újra a megszokott tavaszi időpontban, UNIX-AMTS 2024 néven vár ismét mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós-motoros kiállítása és show-ja a Hungexpón. Jegyezd fel már most:

2024. MÁRCIUS 22-24, HUNGEXPO!

Oszd meg ezt a cikket!