Értékelt a Heves Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság

Heves Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság, az év eddig eltelt időszakának közlekedésbiztonságát értékelte a vármegye vonatkozásában.
A Baleset-megelőzési Bizottság tagjai a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságon tartották meg az értekezletet 2023. december 14-én. A bizottság tagjai értékelték az elmúlt év tevékenységét és meghatározták az idei év legfontosabb feladatait.
Az elmúlt időszak tevékenységének értékelésén túl, illetve a beszámolók elhangzását követően a tagok ismertették a felvetéseiket, tapasztalataikat, észrevételüket és javaslatukat, valamint biztosították a tagokat, hogy a továbbiakban is segítő, közreműködő szerepet töltenek be a baleset-megelőzési munkában, a közlekedésbiztonság megszilárdításában.
A bizottság elnöke megköszönte a közös munkavégzést, és a tagoknak további eredményes munkát, sikeres együttműködést kívánt.  
Az értekezlet zárásaként a Heves vármegye közlekedésbiztonságáért évtizedeken át végzett kiemelkedő munkájának elismeréséül Koltai Ottó Úr Sárkányölő Szent György emlékplakettet vehetett át. (police.hu)
 

Oszd meg ezt a cikket!