Elismerések

A gyöngyösi hivatásos tűzoltó-parancsnokság három, illetve az egri hivatásos tűzoltó-parancsnokság egyik tűzoltója dicséretben részesült az egy évtizednyi szolgálati időért.
Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere 10 év hivatásos szolgálatban eltöltött ideje után katasztrófavédelmi szolgálati jelet adományozott, illetve Szunyog Zoltán tűzoltó ezredes, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a belügyi szervnél szolgálati jogviszonyban eltöltött évei után dicséretben és jutalomban részesítette a gyöngyösi állományból:
Pusztai Krisztián tűzoltó őrmester és Landor Dávid tűzoltó őrmester, beosztott tűzoltókat és Kaszanics Máté tűzoltó őrmester, gépjárművezetőt, illetve
az egri állományból Tóth Róbert tűzoltó őrmester, beosztott tűzoltót. 
Az átadás napján a szolgálati csoportok a tanteremben gyűltek össze, az elismerésben részesültek parancsait hangosan felolvasták, majd a parancsnokság vezetői átadták a szolgálati jeleiket. Az átadást követően a szolgálati csoport tagjai kézfogással gratuláltak kollégáiknak, akikkel együtt az eltelt tíz év alatt számtalan tűzesetnél és műszaki mentésnél avatkoztak be, a bajbajutottak és bajtársaik biztonságára egyaránt vigyázva.-tudatta a Katasztrófavédelem.
 

Oszd meg ezt a cikket!