Benyó Máté és Sváby András is Can-Am-okat tesztelt a Palócringen

Ca-Am teszt nappal, gokartozàsssl, ebèddel ès ismert hazai mèdiaszemèlyisègekkel, sportolòkkal örvendeztette meg ügyfeleit, a terepezès ès a legendàs off road màrks rajongòit a hazai importôr Jet Power Hungary Kft a Palòcringen, Balassagyarmat mellett.
- Közel ezer vendèget, ügyfeleinket, baràtainkat ès a Can-Am különleges jàrmûvei urànt érdeklôdôket fogadtunk ès làttunk vendègûl a Palòcringen, ahol termèszetesen az euròpai színvobalù gokartpàlyàt is ki lehetett pròbàlni, a pàlya gokartjai mellett a Can-Am Spyder ès Ryker modellekkel is - mesèli a cèg vezetôje, Gerencsèr Olivèr, aki büszke arra, hogy Svàby Andràs televíziòs szemèlyisèg ès Benyò Máté, a ralikrossz kiràlykategóriájának számítò Supercar idei magyar bajnoka is ellátogatott a kitűnő hangulatu tesztnapra. Gerencsér Olivér elmondta: a Palóc Ring és a hozzá tartozó off road pálya kitűnő helyszínt biztosított a Can-Am nagyszerü gépeinek teszteléséhez, ezért - a sikerre való tekintettel - rendszeressé tesszük a Can-Am tesztnapokat.
- Így bárki ingyen szerezhet olyan vezetési élményt a gépeinkkel, amely alapján megfontolt döntést hozhat a vásárlásról - fogalmazott a fiatal cégvezető, aki cége ügyfeleivel együtt nyakig sárosan és fülig érő szájjal zárta a Palòcringi Can-Am Tesztnapot.
A Rendezvény támogatója és partnere a Cecei Sör Manufaktúra volt, amelynek termékei új dizájnnal és alacsony alkoholtartalommal hódítanak immáron Magyarországszerte. 

Oszd meg ezt a cikket!