Virágos Magyarországért Verseny - Szavazz Egerre!

Mint az ismert, Egerben több mint 25 éve virágosítják közösen a várost, önkormányzati, civil és lakossági összefogással. Ez a helyi kezdeményezés korábban indult el, mint maga az országos virágosítási verseny. Az elmúlt negyed évszázad során, csaknem minden évben részesült a város valamilyen komoly elismerésben, s a 2018-as évben megkapták az országos megmérettetés jubileumi díját, valamint a „Legvirágosabb Úti Cél” cím is Egernek jutott. Utóbbi egy, a Facebookos szavazáson elnyerhető közönségdíj. A voksolás nagyon egyszerű.

 

Hétfőn elindult a 30e fő feletti városok közötti szavazás, most is szükség van az összefogásra, kérjik, hogy támogassátok voksotokkal Egert a július 14-én, éjfélig tartó Facebook szavazáson!

 

A teendő röviden:

  1. A linkre kattintva metaláljátok a Facebookon Eger „versenyfotóját”, egy szép montázst (be kell lépni a Facebook fiókba, természetesen):

https://www.facebook.com/viragosmagyarorszag/photos/ms.c.eJxFzskNA0AIA8COIm5w~;41FENh8R9hGVAFmdpgQSj~_yUEGVYfkgf1ALWtqRZD~;I6Ui5Dg10RBELltYg4IPwuSB6FyrpCseC56y43EoQdYTjwAO~;i4sEuDvSbiWKBlwWkrIj~_v4osgaBHagGVUDlwXQEHYBnxYX~;0JFye1BzwQtCPJ9S4guHAUvu.bps.a.2339910696087696/2339913759420723/?type=3&theater

  1. Már nem kell semmi mást tenni, csak nyomni a fotóra egy LIKE (vagy más tetszésnyilvánító) gombot, ezzel szavaztatok Egerre.
  2. Végül kérlek, lehetőség szerint osszátok meg a képet saját idővonalatokon és kérjétek meg ismerőseiteket is, hogy szánjanak egy fél percet erre a célra, támogassák Egert egy kattintással! J

 

A Játékosok között a szervező értékes nyereményt sorsol ki!

 

Ne felejtsétek: szavazni csak július 14-én, éjfélig lehet, a kép alatti reakciógombok megnyomásával.

HAJRÁ EGER – köszönjük a támogatásátokat!

Oszd meg ezt a cikket!