A világ megmentésére készül a Lexus

A Lexus és a világ megmentése kapcsán a legtöbben valószínűleg a mára Magyarországon is 99%-ban környezetbarát hibrid elektromos autókat értékesítő luxusautó márka környezetvédelmi célkitűzéseire asszociálnak. Ezúttal ugyanakkor egész másról, egy újabb komoly filmes együttműködésről van szó. A világ vezető környezetbarát prémium autómárkájából az elmúlt években a gasztronómia, a dizájn, a kultúra és filmművészet területén is maradandót alkotó, igazi zöld lifestyle branddé váló Lexus ugyanis a Valerian és az ezer bolygó városa, a Transformers: az utolsó lovag, vagy épp a számos egyéb díj mellett elsőként Oscart szerző szuperhősfilm Fekete Párduc után ismét egy bluckbuster partneréül szegődött. Nem más, mint egy Lexus RC F sportkupé segít megmenteni az univerzumot a Sony Pictures Men in Black International című filmjében: a vadonatúj, a kereskedésekbe idén nyáron érkező  Lexus erőgép egy eddig még sosem látott sztárszerepben tűnik fel az új filmben.

 

A vadonatúj Lexus RC F sportkupé – és néhány egyéb impozáns Lexus modell már a film az alábbi linken megtekinthető legújabb trailerében is hangsúlyos szerepet kap: https://www.youtube.com/watch?v=F3lJwV7ZIIk

A küldetések lebonyolításához és a szélsebes üldözésekhez a fekete öltönyös ügynököknek erős autókra, a legfejlettebb idegen-vadász technológiára és a galaxis exkluzív titkos ügynökeihez illő kifinomult stílusra van szükségük. A Lexus örömmel vállalta ezt a kihívást, így a márka biztosítja a Sony Pictures Men in Black: International című filmjének hivatalos járműveit a 2019. június 14-én mozikba kerülő produkcióban. A Men in Black ügynökei mindig megvédték a Földet az univerzum szemetétől. Ebben az új kalandban a legnagyobb, globális fenyegetéssel küzdenek meg: tégla került a Men in Black szervezetbe. A filmben Lexus-modellek alkotják  az ügynökség hivatalos flottáját. A 2020-as Lexus RC F a Men in Black ügynökök nagy sebességű elfogóautója. A luxus sportkupé a közelmúltban izgalmas változáson ment keresztül, ami gyorsabbá, könnyebbé és még inkább alkalmassá tette arra, hogy hasznosan segítse a Men in Black ügynökök munkáját az Univerzum megmentése közben – ráadásul a filmben csodálatos technikai arzenállal is büszkélkedhet. A Lexus RX Hybrid és a Lexus LX SUV modellek szintén feltűnnek a film egyes jeleneteiben.

„Néhány titkos képességgel is felruháztuk az RC F-et, hogy segítsünk a Men in Black ügynököknek.” – avat be Lisa Materazzo, a Lexus marketing alelnöke. “Most csak annyit árulhatok el, hogy egyedülálló idegen-vadász gépet hoztunk létre. Alig várjuk, hogy a mozirajongók egy eddig még sosem látott szerepben is megcsodálhassák az RC F sportkupét.”

 

A Lexus és a Sony Pictures Men in Black: International közötti együttműködés részét képezik a filmben megjelenő autók, egy közös TV-reklám, egy egyedi Men in Black RC F változat és a filmpremier szponzorálása.

 

„Örülünk, hogy együttműködünk a Lexussal ebben a többszintű kampányban.” – fogalmaz Jeffrey Godsick, a Sony Pictures Motion Picture Group márkamenedzsmentért és globális együttműködésért felelős alelnöke. „A Lexus RC F sportkupé tökéletes választás a Chris Hemsworth és Tessa Thompson által megformált Men in Black ügynökök számára a galaxis megvédéséhez.”

Oszd meg ezt a cikket!