Szavazz Egerre!

 

Az egyik hazai szállásportál idén is keresi a turizmus legjobbjait az Év Turisztikai Települése, -Szálláshelye és –Attrakciója kategóriákban. Bárki szavazhat, hogy 2019-ben elnyerje „Az Év Turisztikai Települése” címet! A népszerűség töretlen, a hevesi megyeszékhely napról-napra közelebb kerül a 2. helyezés elhódításához. A végső cél viszont ennél is nagyratörőbb: a helyi lakosok közreműködésével az 1. helyezés is elérhető közelségbe kerülhet! A listát vezető Tiszafüred jelenleg alig 800 szavazattal vezet Eger előtt, ez a különbség a tapasztalatok szerint gyorsan behozható. A versenyben az egész város összefogására szükség van, éppúgy, mint a látogatók fogadásában is számít minden egri vendégszeretete.

Az október 31-ig tartó játékban a résztvevők egyszer szavazhatnak kategóriánként. Érdemes minden kategóriában megkeresni a kedvenc egri szolgáltatásunkat, hiszen jó esélyekkel indul a cím elnyerésére a Vár, a Beatles Múzeum és két egri szálloda is. 

A cím elnyerésével számos lehetőséghez jut Eger. Kiemelt figyelmet kap a szállásfoglaló oldal felületein, és hírünket viszik szerte a világban, hogy még többen megismerjék csodálatos városunkat. Szavazás pár másodperc alatt: https://szallas.hu/eger oldalon.

Oszd meg ezt a cikket!