Szakmai értekezlet

 A téli rendkívüli időjárásra történő felkészülés érdekében szakmai értekezletre hívta a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a megye illetékességi területén található közüzemi szolgáltatók és együttműködő szervezetek képviselőit.
A szakmai napot Plachi Péter tűzoltó ezredes, igazgatóhelyettes nyitotta meg, kiemelve, hogy napjainkban különösen fontossá vált az ellátásbiztonság. Méltatta a közüzemi szolgáltatók ez irányú áldozatos erőfeszítéseit és kihangsúlyozta, hogy a szervezetek közti jó kapcsolatnak köszönhetően a közelmúltban számos téli időjáráshoz kapcsolódó eseményt sikerült közös erőfeszítéssel gyorsan és hatékonyan felszámolni. 
 A katasztrófavédelmi feladatok áttekintését követően a meghívott szervezetek képviselői röviden ismertették a téli felkészülés során végrehajtott feladataikat, az esetleges védekezéshez rendelkezésre álló technikai és humán erőforrásaikat. 
A szakmai nap végén az iparbiztonsági főfelügyelő megköszönte a jelenlévőknek az eddigi közreműködést bízva a káreseményektől mentes téli időszakban.-tudatta a Megyei Katasztrófavédelem.
 

Oszd meg ezt a cikket!