Rendőrségi hírek

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság tagjai, a Heves, a Jász-Nagykun-Szolnok, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság több mint 10 éve, összehangolva biztosítja a közrend és közbiztonság fenntartásával a Tisza-tóhoz utazók, valamint az itt lakók biztonságát. Természetesen ezen konstruktív feladatellátás nem nélkülözheti a társszervek támogató munkáját.

A záróértekezletet dr. Mecser Tamás r. ezredes rendőrségi főtanácsos, az idei évben soros Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg, üdvözölte a meghívottakat, majd megköszönte a bizottság, valamint a társszervek és együttműködők professzionális munkáját.

Az értekezlet elöljárója Kovács István r. vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes értékelte a bizottság tevékenységét.

Az értekezlet zárásaként  Balogh Tibor r. ezredes átadta a Régiós Bizottság zászlaját a 2024. évben elnöklő Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének, Szerencsi Árpád r. ezredes Úrnak. (police.hu)

Oszd meg ezt a cikket!