Rendőrségi hírek

Egy országos televíziócsatorna híradásában a napokban megjelent videó alapján az Egri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a felvételen szereplő személyeket.

A fiatalkorú sértett kihallgatását követően, 2022. november 18-án önként megjelent az Egri Rendőrkapitányságon az a 18 éves helyi fiatal, aki a gyanú szerint 2020 szeptemberében az egri Erzsébet udvarban egy fiút megütött, majd letérdepeltette.

A fiatal férfi ellen kényszerítés bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatásakor részletes beismerő vallomást tett, hiszen a cselekmény a felvételen is egyértelműen látható.

A nyomozó hatóság azt is vizsgálja, hogy a több mint két évvel ezelőtt készült felvétel alapján milyen további jogsértés állapítható meg.

Az eset kapcsán a rendőrség felhívja a figyelmet, hogy amennyiben bűncselekmény áldozatává, vagy annak szemtanújává válik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívó számon, vagy személyesen bármelyik rendőrkapitányságon, továbbá a névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában elérhető 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán!-írja a police.hu.

Oszd meg ezt a cikket!