Rendőrök szakmai és közlekedési versenye

 A Heves Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság 2023.június 2-án rendezte meg a rendőrök szakmai és közlekedési versenyének döntőjét Egerben.
A vetélkedő célja a rendőri balesetek megelőzése, továbbá a szakmai és közlekedési szabályismeret felfrissítése és elmélyítése volt.
 A versenyen a közterületi szolgálatot ellátó rendőrök mérték össze szakmai elméleti és gyakorlati tudásukat három kategóriában (gépkocsizó járőr, motoros járőr és karos forgalomirányító). A versenyzők KRESZ elméleti és szakmai tesztlapot töltöttek ki, valamint autós illetve motoros ügyességi versenypályát teljesítettek az egri rutinpályáján. A karos forgalomirányítók pedig az egri II. Rákóczi Ferenc út - Cifrakapu út kereszteződésében vették át a jelzőlámpa szerepét.
 A motoros kategóriában Zbiskó Péter c. r. főtörzszászlós a gépkocsizó járőr kategóriában Kaló Ádám Miklós r. törzsőrmester, a karos forgalomirányítóban pedig Zilai Bálint r.  főtörzsőrmester szerezte meg az első helyet, így ők vehetnek majd részt ősszel az országos szakmai verseny döntőjében. (police.hu)
 

Oszd meg ezt a cikket!