Mindent vitt

A Hevesi Rendőrkapitányság eljárást folytat egy 26 éves tarnabodi férfi ellen, aki a gyanú szerint 2019 januárjában, négy tarnabodi lakóépületbe betört, és onnan háztartási gépeket, elektromos szerszámokat, gázpalackokat illetve egyéb használati tárgyakat tulajdonított el.

A hevesi nyomozók 2020. január 27-én újabb kutatást tartottak a férfi otthonában, mely során újabb, bűncselekményből származó értékeket találtak.

Kiderült, hogy a férfi gyanúsítható további három, 2020. januárban elkövetett heves-alatkai melléképület feltöréssel is. Ezekből elsősorban horgászfelszereléseket tulajdonított el.

A 26 éves férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - hét rendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozó hatóság továbbá előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsított feltehetőleg több hasonló bűncselekményt is elkövetett Heves-Alatka területén, így kérjük, hogy aki észlelte melléképülete feltörését – és eddig még nem tette meg – tegyen bejelentést a Hevesi Rendőrkapitányságon, vagy az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.

Oszd meg ezt a cikket!