Megújul az Ostorosi út a Kertész úti és Maklári úti csomópontok között

 A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat végez Egerben, az Ostorosi út a Kertész úti és Maklári úti csomópontok között. A munkálatok 2022. november 28-án hétfőn reggel 7 órakor kezdődnek és várhatóan 2022. december 2-án pénteken 17 óráig tartanak. A kivitelezés ideje alatt az Ostorosi út burkolatjavítással érintett szakaszán teljes útzár lesz érvényben. A forgalomkorlátozás egyaránt érinti az autóval és a busszal közlekedőket.-tudatta az Önkormányzat.

 A lezárás ideje alatt az Egerből Ostoros irányába közlekedők a Kertész út-Hadnagy utca-Maklári út-Ostorosi út irányába, míg az Ostorosról Eger irányába közlekedők az Ostorosi út-Maklári út-Hadnagy utca-Kertész utca felé tudnak kerülni. 
A javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy megtervezhessék az optimális útvonalukat. 
 Az érintett szakaszon történő munkálatok miatt 2022. november 26-án pénteken reggel 7 órától lezárásra kerül a Maklári út 64.sz. előtt található parkoló, ahol 2022.november 28-tól előreláthatólag 2022. december 2-ig ideiglenes autóbusz-megállóhely kerül kijelölésre, ezért ott a megjelölt időszakban megállási tilalom lesz érvényben.
 

Oszd meg ezt a cikket!