A Máltai Szeretetszolgálat után Kiss Norbi Macskaárvaházát segíti a The Vine HRVSTD for You

A Máltai Szeretetszolgálat után, a Kápolnai Macskaárvaház állatmentő és természetvédő missziójának támogatására ajánlott fel különleges tételeket az ismert kommunikációs szakember és sikeres borász, Varga Zsombor. A Toyota-Lexus magyarországi PR managere nem először segíti az állat és természetvédelmet: korábban  etyeki borászatának már az első szüretéből is felajánlott Kiss Norbert négyszeres Európa bajnok autóversenyző alapítványának támogatására néhány tételt, amelynek bevételéből az alapítvány körüli közösségi gyümölcserdőt fejlesztette az alapítvány. 

- Példamutató és megtisztelő Zsombor gesztusa, amely jól tükrözi a minőségi borászok természetvédelmi elkötelezettségét és a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségét  - fogalmazott Bóday Pál a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi elnöke, hozzátéve: a  The Vine HRVSTD for You most felajánlott tételeinek árverése során befolyt összegből a Macskaárvaház körüli esőkertek fejlesztését finanszírozzák majd. 

- A pusztító nyári aszály idején sokkoló volt látni a szomjazó állatokat, ezért most olyan ökológiailag hasznos minitavakat és esőkerteket létesítünk, ahol aszány idején is vízhez juthatnak az állatok - fogalmazot Bóday, hozzátéve: a gazdasági nehézségek időszakában azért is rendkívül fontosak az ilyen és ehhez hasonló gesztusok, mert másokat is arra ösztönözhetnek, hogy saját környezetükben ne hagyják magukra az állatvédő civil szervezeteket. 

A Balian Grande Cuvée nem más mint a borban elmondott apai szeretet. Az etyeki kézműves ökoborászat, a The Vine HRVSTD for You zászlóshajó tétele egy száraz kései szüret zenit-zöldveltelini házasítás, amely a borász első gyermeke megszületésének állít emléket. Az immáron mindössze 200 palackkal elérhető borkülönlegességben a fél éves finomseprős érlelésnek köszönhető krémesség a kései szüretből fakadó mazsolás ízjegyekkel párosul, a fél éves zempléni tölgyes érlelés pedig a hosszú lecsengésnek enyhén vaníliás karaktert kölcsönöz. A Balian Grande Cuvée a megismételhetetlen alkalmak bora, amelyből két palack a Magyar Máltai Szeretetszolgálat javára tartott jótékonysági árverésen nem kevesebb, mint félmillió forintért talált gazdára. 

Varga Zsombor tulajdonos-borász most ebből a tételből ajánlott fel újabb két palackot, ismételten jótékonysági céllal, a kápolnai Macskaárvaház Alapítvány javára tartott jótékonysági árverésre.

Varga Zsombor - előző jótékonysági akciójához hasonlóan - most is személyesen látogat Kápolnára és árverezett tételeinek nyertesei személyesen vehetik majd át a borokat.

 

Oszd meg ezt a cikket!