Ismét van bankjegykiadó automata a Hadnagy út és környékén

 Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata a lakossági igényeket meghallgatva az EVAT Zrt-vel és a K&H Bank Zrt.-vel együttműködve megteremtette a lehetőségét annak, hogy a Maklári hóstya- Tihamér városrész lakói részére ismét bankjegykiadó automata álljon rendelkezésre. A megfelelő helyszín kijelölése, a hosszadalmas, közel egy éves egyeztetési, engedélyeztetési és versenyeztetési eljárás folyamatának eredményeként június 20-án a pénzkiadó automata beüzemelésre került a Hadnagy utca 5.sz. alatt található szolgáltatóház épületében.

 Farkas Attila alpolgármester, aki egyben a 4-es számú választókörzet képviselője elmondta, több mint egy évvel ezelőtt megszüntették az utolsó bankautomatát is városrészben, így ilyen típusú pénzügyi szolgáltatások igénybevételére az ott élőknek közvetlenül nem volt lehetősége, ezt a problémát orvosolva és a lakossági igényeket kiszolgálva került kialakításra az ATM.

 A most kihelyezett terminál készpénz kiadásra szolgál, befizetést nem lehet kezdeményezni.-tudatta Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala.

Oszd meg ezt a cikket!