Hatvannal, Egerrel és Kápolnával együtt mutatkozik be a Harley-Davidson az AMTS-en

 

Az AMTS történetében először vesz részt a kiállításon önálló stranddal a legendás Harley-Davidson motormárka, amely éppen idén, Budapesten ünnepli alapításának 120-adik születésnapját. Hankó Ákos a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa elmondta: nagyon várják a találkozást a közönséggel, hiszen a Harley egy olyan életérzés, amely nemcsak a márka exkluzív modelljeinek a tulajdonosait, de rajtuk kívül is sokakat megérint. A "Bázis"  tulajdonosa hozzátette: a 120 éves jubileumi kollekció nem csak motorokból, de női és férfi, utcai és motoros ruha kollekciókból, valamint kiegészítőkből áll, ami mindenkinek jól áll. 

- Természetesen elhozzuk idei újdonságainkat és standunkon bemutatkozik az Open Road Tour idei programja, amelynek keretében - visszatérve a Harley legszebb hagyományaihoz - közös motorozásra, kalandokra, és bulizásra invitálják a motorozás szerelmeseit, függetlenül attól, milyen típusú gépet hajtanak. 

Az AMTS Harley-Davidson standján a motorok és a kiegészítők mellett bemutatkozik több olyan település, amelyet útba ejt idén a Harley-Davidson Open Road Tour. 

Horváth Richárd Hatvan város gépész végzettségű polgármestere a kiállítást és a Harley-sok Hatvanba érkezését is nagyon várja.

- Múlt évben úgy érzem nagyon jól összebarátkozott Hatvan és a Harley-s közösség, hiszen idén már másodszor lesz városunk az egyik megállóhelye a túrának - fogalmazott az aktív motoros polgármester, aki hozzátette: megújult, megszépült belvárossal, a hatvani veterános közösség jóvoltából pedig egy különleges veterán kiállítással várják a túrázó motorosokat - és persze a helybélieket is. Horváth Richárd azt is elárulta: Hatvantól Egerig ő maga és több hatvani is csatlakoznak majd az Open Road Tour-hoz, igaz nem Harley-kkal, hanem saját kezüleg felújított MZ-kkel, Jawakkal, Pannoniákkal.

- Azt tervezem, hogy végig kint leszek az AMTS-en, hogy Minczér Gábor alpolgámesterrel és Kovács Attila fertálymesterrel, akik maguk is motorosok, személyesen népszerűsítsem csodálatos városunkat - fogalmazott Mirkóczki Ádám Eger polgármestere, aki biztos abban, hogy mindazok, akik 2022-ben részt vettek a Harley-Davidson Open Road Tour-on, bizonyosan nem felejtik el azt az estét, amikor egriek ezreivel óriásit buliztak a Dobó téren. Mirkóczki Ádám elmondta: Eger városa kifejezetten ambicinálja, hogy a hazai és nemzetközi minőségi motoros turizmus egyik fontos állomása legyen, hiszen a tapasztalatok szerint "a motoros turisták nagyszerű, összetartó közösség, akik igényesek, és szívesen költenek minőségi szolgáltatásokért közös kirándulásaik során."

Kis falu, nagyszerű emberekkel - lényegében így foglalták össze a Harley-sok a 3-as út menti Kápolna községben töltött idő alatt szerzett tapasztalataikat, hiszen a falu iskolásai például egy saját készítésű Harley zászlóval, és nagyszerű zenével várták a motorosokat, akik meglátogatták a településen működő állatmenhelyet, a Macskaárvaházat is, ahová adományokat vittek, és ahol fákat is ültettek.

- Idén is vendégül látjuk a Harley-sokat - fogalmazott Szalóki Péter Kápolna alpolgármestere, aki  elmondta: a helyi Macskaárvaház mellett idén a település másik ismert civilszervezete, a MEGÉRTE, vagyis Mezőgazdasági és Gépészeti Értékőrző Egyesület is várja a motorosokat, akik közel száz éves traktorokat, stabilmotorokat és más veterán járműveket nézegethetnek majd testközelből. 

A Harley-Davidson Open Road Tour fővédnöke, Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke, aki a túra egri állomásán köszönti majd a hazai és külföldi motorosokat. 

Oszd meg ezt a cikket!