A Gold Wing modellek is megkapták az Android Auto™ integrációját

 

A Honda örömmel jelentette be, hogy az Android Auto™1 elérhetővé válik2 a 2018 után gyártott és forgalomba került Honda Gold Wing modellhez3. Az Android okostelefonokkal rendelkező ügyfelek zökkenőmentesen élvezhetik az alkalmazás nyújtotta szolgáltatásokat, például a zenét, a telefonhívásokat és az üzenetküldést. A szoftverfrissítés a tervek szerint 2020 június közepétől lesz elérhető.

Azóta az arany szárnyat viselő modellcsalád a Honda zászlóshajója, mióta 1975-ben a GOLDWING GL1000 Észak-Amerikában forgalomba került. 2017 októberében a vadonatúj Gold Wing lett a világ első motorkerékpárja4, amely rendelkezett az Apple CarPlay®-jel5. A vezetési élmény fokozására szolgáló navigációs funkciókat és az alkalmazás-specifikus szolgáltatásokat sok vásárló örömmel fogadta.

Az Android Auto™ egy egyszerű és biztonságos módja a telefon motorkerékpáron történő használatának. Az egyszerűsített felülettel és a könnyen használható hangműveletekkel minimalizálták a figyelemelterelést, így a motoros tekintete az úton maradhat. Az Android Auto™ megkönnyíti a kedvenc zene, média és üzenetküldő alkalmazások elérését a használat közben. Az Android Auto™ Google Asszisztens segítségével a vezető könnyen telefonos kapcsolatban maradhat szeretteivel, útközben kedvenc zenéit hallgathatja, miközben a kezét a kormányon tartja és csak a hangját kell hallatnia.

A Honda azt tervezi, hogy még nagyobb kényelmet kínál világszerte az ügyfeleinek, így az Apple CarPlay® és az Android Auto a későbbiekben több modellbe is beépítésre kerül.

 

Oszd meg ezt a cikket!