Gasztroversenyen nyertek az egri egyetemisták

Első helyezést ért el az Eszterházy Károly Egyetem Gasztroguru csapata egy rangos gasztronómiai megmérettetésen. A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület és a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara, valamint a dányi önkormányzat által szervezett XVIII. dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny ebben az évben a disznótoros előételek vagy levesek és főételek, illetve desszertek témakörében, három kategóriában, 3–5 tagú csapatoknak hirdették meg. Az egri egyetem csapata az ítészek döntése alapján a dobogó legfelső fokán végzett, és a Jövő reménységei különdíjat is elhozták. Felkészítőjük Nagy Zoltán, a Gazdaságtudományi Intézet és Turizmus Tanszék mesteroktatója volt.

 

heol

Oszd meg ezt a cikket!