Bűnmegelőzés

 A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai szerveztek interaktív szakmai beszélgetést a régió bűnmegelőzőinek. - tájékoztatott a HMRFK.
 Az eseményen a házigazda megye prevenciós munkatársain túl részt vettek a Nógrád és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőr-főkapitányságok szakterülettel érintett rendőrei is, továbbá Oláh-Paulon László r. alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának új vezetője..
 A laza, kötetlen hangulatú rendezvényen a résztvevők egy kávé mellett a bűnmegelőzés aktuális kérdéseit vitatták meg, keresve a tevékenységükbe bevonható további lehetőségeket. Többek között szó esett a közösségi médiában történő hangsúlyosabb jelenlétről, valamint a korcsoport specifikus megelőzési üzenetek alkalmazásáról.A hatékony bűnmegelőzéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat  dr. Molnár Katalin, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara  Rendészeti Magatartástudományi Tanszékének docense, Police Café képző és moderátor irányításával dolgozták fel a résztvevők.
 

Oszd meg ezt a cikket!