Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem is ott lesz a 2022-es Educatio kiállításon Budapesten

 A tavalyi online esemény után idén újra személyes jelenléttel rendezik meg az Educatio Kiállítást Budapesten, a Hungexpón január 13-a és 15-e között. A hazai felsőoktatás legnagyobb börzéjére az egri Eszterházy Katolikus Egyetem is készül.
Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. - írja az egerhirek.hu.
 A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel. 
 A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni. 
 

Oszd meg ezt a cikket!